North Mark och Bygg AB

Stenläggning Haninge

Markarbeten med fokus på Kvalitet Pålitlighet Prisvärdhet

Välkommen till North Mark och Bygg AB, vi erbjuder stenläggning i Haninge men är även din pålitliga partner för markarbete och byggprojekt i Stockholmsområdet. Med mångårig erfarenhet och samarbete med svenska stora företag som NCC, erbjuder vi hög kvalitet till förmånliga priser. Vi kombinerar kvalitativt arbete med personlig service för att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder, vare sig vi anlitas för markarbeten, transporter eller byggtjänster.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt. Vi finns här för att svara på dina frågor och erbjuda skräddarsydda lösningar för dina behov. Läs gärna mer här.

Följ oss på Instagram

VILKA vi är

North Mark och Bygg AB är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet som arbetar inom bygg och anläggning. Vår expertis sträcker sig från geoteknik till projektledning, och vår dedikerade personal är här för att göra ditt byggprojekt till en framgång.

Stenläggning Haninge

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på markarbeten och erbjuder även en rad andra byggtjänster, inklusive sten- och plattsättning, schaktning, transporter och mycket mer. Oavsett vilken hjälp du är i behov av, är vi här för att hjälpa till.

Stenläggning Haninge

VÅRA TJÄNSTER

Vi på North Mark och Bygg AB är ditt trygga val för högkvalitativa och effektiva markarbeten. Med vårt fokus på kvalitet och vår erfarna personal garanterar vi resultat som överträffar dina förväntningar.

North Mark och Bygg AB

VÅRBY ALLÉ 40 , 143 40 Vårby

Telefon: 072 946 50 96